Villkor

Vid köp på denna webbplats godkänner och accepterar du automatiskt följande villkor. Vi rekommenderar därför att du läser igenom villkoren grundligt innan du handlar hos oss.

Betalning

Betalning sker antingen på faktura eller betalning i butik då du hämtar din beställning där fungerar det med att betala med kort, kontanter, swish, applepay och liknande. 

Vid köp av våra produkter levererar vi varorna efter full betalning är genomförd och pengarna har kommit in på vårat konto av säkerhetsskäl.

 

Beställning 

Vi välkomnar både privatpersoner och företag att handla på våran webbshop. 

Om vi inte har färdiga exemplar av våra produkter vid beställning packar vi ihop din beställning innan vi kontaktar dig via telefon.

Leveranstid kan variera. För att veta aktuell leveranstid kontakta oss.

 

Frakt

Kontakta oss för fraktförslag då det ofta är skrymmande produkter vi säljer och då kan fraktpriserna variera. 

Frakt utomlands

Kontakta oss.

Reklamationer

Är din vara skadad eller har någon slags defekt kontakta oss direkt. Fota skadan med en eller helst några tydliga bilder där felet  syns, beskriv vad som blivit fel eller hur det kommit till. Vid skada ska det anmälas inom 7 Dagar efter att kunden tagit emot varan för att reklamation ska gälla.

Returer 

Om du ångrar ditt köp står du som kund för kostanaden av returen tillbaka till våran butik.

Priser

Priserna som står på hemsidan är Svenska kronor och inkl moms men kan ändras till exkl moms. 

 

Avgifter

Vid extra avgifter eller ändringar i din beställning så kontaktar vi oss till er innan ändring.

Ångerrätt

Du som kund har enligt lag rätten att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Samtycke

Samtycke för registrering av personlig data. 

När du lägger en beställning hos Kjell Öhmans Trävaru AB, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. 

Kommer uppgifter att delas med tredje part? 

Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart. 

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? 

Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas. 

Rätten att få tillgång till mina uppgifter 

Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@ohmanstra.se eller 0929-20241, så hjälper vi dig. 

Hantering av personuppgifter. 

Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Tillagd i varukorgen